Aftermovie laten maken

Video is de beste manier om de sfeer over te brengen op de kijker. Door beeld, animatie en geluid juist te combineren weten wij het gewenste gevoel bij jouw doelgroep over te brengen. De boodschap van een aftermovie is duidelijk: “Daar wil ik bij horen” of “Dit mag ik niet missen”.

Klanten beoordelen ons met 5 van 5 sterren op basis van 25 reviews

Aftermovie bedrijf in Almelo

Hojeba Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Almelo. Ons team heeft ruim 5 jaren ervaring met het maken van video’s voor verschillende bedrijven en evenementorganisaties. Dit doen wij met een grote passie en liefde voor video. 

after movie laten maken hojeba media almelo
Klanten beoordelen ons met 5 van 5 sterren op basis van 25 reviews

Hojeba Media weet de boodschap over te brengen met video. Specialisten in beeld, geluid, belichting en techniek.

Jerry Simons
jerry-simons-hojeba

Hojeba heeft laatst geholpen met een concert registratie voor Bökkers in de Grolsch Brouwerij en we zijn super tevreden met het de beelden die Tim heeft geschoten! Gaan zeker vaker gebruik maken van zijn services!

Chris Leemhuis

Hojeba Media heeft voor SOWECO/Extend een viertal branchevideo’s gemaakt om jongeren een beeld te geven van deze branches. Tim heeft perfect in beeld gebracht hoe deze sectoren eruit zien en kon zich uitstekend inleven in de doelgroepen waarmee wij werken. Ook zorgde zijn moderne stijl van film ervoor dat de videos de interesse wekten van de jongeren. We zijn enorm tevreden met de geleverde kwaliteit en kunnen hem van harte aanbevelen!

Martijn van den Broek
SOWECO / Extend

Top cameraman, met een goede vibe. Erg fijn om mee samen te werken en een ontzettend originele en creatieve geest.

Dewi Veldhuizen
aftermovie laten maken almelo

Aftermovie maken door Hojeba Media

Sfeer is de kern van een aftermovie. Het overbrengen van een gevoel is belangrijker dan het inhoudelijke verhaal. De grootste boodschap van een aftermovie is het meest aanwezige gevoel van bijvoorbeeld een evenement of festival. Dit laten wij sterk naar voren komen om tot een krachtige aftermovie te komen.

Aftermovie voorbeelden

Een greep uit ons werk
Aftermovie laten maken in Almelo - Hojeba Media
Video afspelen
Heavenz Aftermovie 2018
De cijfers beschrijven onze
passie en liefde voor video
0
professionele video's geschoten
0
tevreden opdrachtgevers
0
jaren ervaring met video

Promotiefilm laten maken kosten

Hojeba Media heeft voor elk project en budget, groot en klein, een oplossing. 

Vul het onderstaande formulier in. Wij sturen je binnen 48 uur geheel vrijblijvend een voorstel op maat en een overzicht van de mogelijkheden.