Bedrijfsfilm laten maken

Met een originele bedrijfsvideo laat Hojeba Media jouw bedrijf zien aan jouw doelgroep. In enkele minuten laten wij met een bedrijfsfilm de merkwaarde van jouw bedrijf verhogen. 

Daarnaast kun je met jouw bedrijfsvideo de kijker op een aansprekende manier het verhaal van jouw organisatie tonen.

Klanten beoordelen ons met 5 van 5 sterren op basis van 25 reviews
bedrijfsfilm laten maken almelo

Promotiefilm laten maken voor je bedrijf

Tegenwoordig is video niet meer weg te denken in het medialandschap. Een bedrijfsfilm is daarom uitermate geschikt als (online) marketingmiddel. 

Met videomarketing weten wij jouw video op het juiste moment aan de juiste doelgroep te laten zien.

Zo kan je jouw bedrijfsvideo op social media of website plaatsen om een duidelijk beeld te geven van je bedrijf. 

Bedrijfsfilm voorbeeld

Voorbeelden van professionele bedrijfsvideo

Bedrijfsfilm laten maken in Almelo - Hojeba Media
Video afspelen
Pro-F Professionele Fysiotherapie
Video afspelen
Soweco - Omdat het over ons gaat
Video afspelen
J&B Balkonhekken
Soweco - Omdat het over ons gaat

Onze werkwijze

1. Brainstorm
2. Planning
3. Filmen
4. Monteren
5. Eindproduct

1. Brainstorm

Je hebt een idee voor een video en wil dit laten uitwerken. Samen bespreken wij het doel van de video en wat de kijker voor gevoel moet overhouden aan de video.

Hieruit volgt een productiesheet die als rode draad functioneert in het proces tot de eindproductie.

2. Planning

Wij zoeken samen een geschikte datum uit voor de filmopnames. Deze datum noteren we beiden in onze agenda en vanaf dan is het uitkijken naar de opnamedag.

hojeba media planning

3. Filmen

Het is zover, we mogen eindelijk gaan filmen. Hojeba Media zorgt ervoor dat er zo efficiënt mogelijk wordt gefilmd zonder in te leveren op kwaliteit.

De kern van jullie boodschap moet naar voren komen. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat deze draaidag soepel en plezierig verloopt.

hojeba media video schieten

4. Montage

De opnames zitten erop. Nu is het tijd om de video te monteren. Van al het geschoten beeldmateriaal gaan wij een lopend verhaal maken. Dit doen wij met professionele software. Wij creëren met deze software een video waar je trots op kan zijn.

5. Eindproduct

Na een feedbackronde is de video af. Nu kan je de video delen op jouw social media kanalen en website. Je hebt een video waarin de kern van jouw boodschap naar voren komt en die je graag deelt met je doelgroep, klant, familie en vrienden.

Dit zijn de feiten over video

0 %

Van het internetverkeer bestaat uit het consumeren van online video.

Bron: Cisco

0 %

Van de consumenten raadpleegt videocontent in de onderzoeksfase van de Buyer’s Journey.

Bron: Animoto

0 %

Van de consumenten prefereert video over tekstcontent.

Bron: Autodemo

Maak nu het onderscheid door in te zetten op video.
Veel bedrijven zetten (nog) niet in op video en lopen hierdoor behoorlijke kansen mis in de markt.

Bedrijfsvideo tips

Het is een feit dat websites die video gebruiken hoger scoren in de zoekresultaten van Google. Veel bedrijven weten echter niet hoe ze zichzelf moeten presenteren in hun bedrijfsvideo. Hojeba Media helpt je hierbij en dat doen we door heel cliché out of the box te denken. Om jezelf te laten inspireren hebben we een aantal tips voor je geschreven voor het maken van een bedrijfsvideo.
1

Sfeerimpressie als bedrijfsvideo

Het is zeer effectief om de kijker te overspoelen met sfeervolle beelden. Deze beelden leiden tot een positief gevoel bij de kijker en kan het imago van je bedrijf ontzettend versterken.

How-to video als bedrijfsvideo

2

Hoe bakt de lokale broodbakker zijn brood? Hoe zet de autogarage die speciale winterbanden op een auto? Elk bedrijf is ergens in gespecialiseerd.

De kijker wilt maar al te graag zien hoe een bedrijf iets aanpakt en hoe iets in z’n werking gaat. Met een how-to-video laat jij met jouw bedrijf zien dat jij de specialist bent en waardevolle kennis in huis hebt.

Een projectvideo als bedrijfsvideo

3

Laat medewerkers aan het woord en laat op een natuurlijke wijze overbrengen hoe fantastisch het bedrijf is waar zij onderdeel van zijn. Op deze wijze laat je zien dat er een gezonde bedrijfscultuur heerst binnen jouw bedrijf. Dit versterkt het imago van je bedrijf en kan op termijn nieuwe klanten en medewerkers aantrekken naar je bedrijf. Uitstekende promotie dus.

Humor in je bedrijfsvideo

4

Humor werkt altijd in een bedrijfvideo. Denk maar eens terug aan humoristische tv-reclames. De meeste reclames met goede humor inhoud je als kijker. Een bedrijfvideo is op afstand gezien één grote reclame voor je bedrijf. Dus waarom geen humor gebruiken? Humor zorgt er namelijk voor dat je een video naar een hoger niveau kunt tillen. Humoristische video’s worden bijvoorbeeld vaker gedeeld op social media. En met goede inzet van videomarketing, kan je video binnen enkele ogenblikken viral gaan.

Laat zien hoe geweldig je bedrijf is

5

Ben je met je bedrijf op dit moment bezig met een geweldig project? En kan je daarmee laten zien welke kennis je in huis hebt? Ook dan is het misschien interessant om dit in beeld te brengen. Laat aan de hand van beelden bijvoorbeeld zien hoe het proces verloopt. Je laat de kijker dan zien hoe jouw bedrijf omgaat met uitdagingen en welke resultaten het kan boeken.

Klanten beoordelen ons met 5 van 5 sterren op basis van 25 reviews

Hojeba Media weet de boodschap over te brengen met video. Specialisten in beeld, geluid, belichting en techniek.

Jerry Simons
jerry-simons-hojeba

Hojeba heeft laatst geholpen met een concert registratie voor Bökkers in de Grolsch Brouwerij en we zijn super tevreden met het de beelden die Tim heeft geschoten! Gaan zeker vaker gebruik maken van zijn services!

Chris Leemhuis

Hojeba Media heeft voor SOWECO/Extend een viertal branchevideo’s gemaakt om jongeren een beeld te geven van deze branches. Tim heeft perfect in beeld gebracht hoe deze sectoren eruit zien en kon zich uitstekend inleven in de doelgroepen waarmee wij werken. Ook zorgde zijn moderne stijl van film ervoor dat de videos de interesse wekten van de jongeren. We zijn enorm tevreden met de geleverde kwaliteit en kunnen hem van harte aanbevelen!

Martijn van den Broek
SOWECO / Extend

Top cameraman, met een goede vibe. Erg fijn om mee samen te werken en een ontzettend originele en creatieve geest.

Dewi Veldhuizen
De cijfers beschrijven onze
passie en liefde voor video
0
professionele video's geschoten
0
tevreden opdrachtgevers
0
jaren ervaring met video

Bedrijfsfilm laten maken kosten

Bedrijfsvideo tips

Hojeba Media heeft voor elk project en budget, groot en klein, een oplossing. 

Vul het onderstaande formulier in. Wij sturen je binnen 48 uur geheel vrijblijvend een voorstel op maat en een overzicht van de mogelijkheden.