Het gezicht achter
Hojeba Media

  • Leestijd: 3 minuten

Vertel eens, wie ben jij?

Ik ben Tim Dalhoeven, geboren op 19 mei 1992. Geboren in Almelo en ik laat graag merken dat ik daar vandaan kom. Ik heb succesvol de opleiding Media, Informatie en Communicatie afgerond.

Waarom moeten mensen bij jou komen voor videoproductie?

Ik wil ervoor zorgen dat mensen trots op hun video kunnen terugkijken en dat ze de video met trots delen. Ik sta open voor alle mogelijkheden en niets is mij te gek. Wanneer iemand mij over zijn of haar idee vertelt dan zie ik het direct voor mij. Maar mijn belangrijkste eigenschap is toch wel humor. Humor blijft hangen en ik denk dat een video ook altijd moet blijven hangen. Wanneer het mogelijk is probeer ik altijd een stukje humor toe te voegen aan een video.

Wat vind jij zelf mooi aan video?

Dat een shot mensen kan ontroeren. Door de combinatie van timing, geluid, en beeld je de kijker precies dat gevoel kan geven wat jij als maker bedoeld.

Naast video, wat vind jij nog meer mooi?

Ik ben gek van Ierland en Luiaards. Ierland is het mooiste land wat ik ooit heb gezien en waar ik de meest vriendelijke mensen ooit ben tegen gekomen. De natuur is daar om van te smullen, vooral om daar beelden te mogen maken is een voorrecht. Luiaards zijn de meest lieve en vredige dieren op aarde. Heerlijke luie en schattige dieren. Verder kan ik heel erg genieten van mooie muziek en goed gezelschap.

Waarom vind jij video zo belangrijk?

Omdat met een foto je een momentopname hebt. Een video laat alles van dat moment weer zien. Je voelt direct de sfeer. Je bent weer terug in dat moment. Je kan mensen horen praten en zien die je lang niet hebt gezien. Je kan emotie overbrengen op de kijker.

Wat film je liever een bedrijfsfilm of een evenementregistratie?

Ik vind beide even leuk. In een bedrijfsfilm kan je de passie van mensen over hun bedrijf laten zien of de kernboodschap van hun bedrijf. Bij een evenementregistratie/aftermovie kan je laten zien hoe mooi, interessant, geweldig en/of vet het evenement was. Bij beide opdrachten zijn de opdrachtgever altijd zeer gepassioneerd en het is heerlijk om met gepassioneerde mensen te mogen samenwerken.

Als laatste vraag, wat is je lievelingsfilm/kunstenaar/film maker/muziek/eten?

Shawshank Redemption/Claude Monet/Steven Spielberg/Oude muziek/Pekingeend met Pruimensaus

Delen
Reageren
hojeba media tim dalhoeve
Samenwerken? Vraag nu jouw video aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *