Over ons

Maak kennis met Hojeba Media

Videospecialisten uit Almelo

Hojeba Media staat voor eigenzinnigheid, creativiteit en spontaniteit. Een video begint bij een idee en wij helpen je er graag bij om dit uit te werken tot een video waar je trots op kan zijn. 

Door onze ervaring met video kan je er op vertrouwen dat een video van Hojeba Media altijd een video is die je met trots aan anderen laat zien. 

Onze video-expertises

Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsvideo’s, aftermovies, evenementregistraties, documentaires en portretvideo’s. Uiteraard staan wij altijd open voor nieuwe video-experimenten.

Onze werkwijze

1. Brainstorm
2. Planning
3. Filmen
4. Monteren
5. Eindproduct

1. Brainstorm

Je hebt een idee voor een video en wil dit laten uitwerken. Samen bespreken wij het doel van de video en wat de kijker voor gevoel moet overhouden aan de video.

Hieruit volgt een productiesheet die als rode draad functioneert in het proces tot de eindproductie.

2. Planning

Wij zoeken samen een geschikte datum uit voor de filmopnames. Deze datum noteren we beiden in onze agenda en vanaf dan is het uitkijken naar de opnamedag.

hojeba media planning

3. Filmen

Het is zover, we mogen eindelijk gaan filmen. Hojeba Media zorgt ervoor dat er zo efficiënt mogelijk wordt gefilmd zonder in te leveren op kwaliteit.

De kern van jullie boodschap moet naar voren komen. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat deze draaidag soepel en plezierig verloopt.

hojeba media video schieten

4. Montage

De opnames zitten erop. Nu is het tijd om de video te monteren. Van al het geschoten beeldmateriaal gaan wij een lopend verhaal maken. Dit doen wij met professionele software. Wij creëren met deze software een video waar je trots op kan zijn.

5. Eindproduct

Na een feedbackronde is de video af. Nu kan je de video delen op jouw social media kanalen en website. Je hebt een video waarin de kern van jouw boodschap naar voren komt en die je graag deelt met je doelgroep, klant, familie en vrienden.

Achter de schermen

Hojeba Media is opgericht door Tim Dalhoeven.
Een fantasievolle dromer uit Twente die veel passie heeft voor video. 

Tim zoekt graag naar nieuwe mogelijkheden in de videowereld om zicht te blijven vernieuwen op het gebied van video. Zo maken wij video’s voor op jouw website maar ook voor jouw social media kanalen.

 

Klanten beoordelen ons met 5 van 5 sterren op basis van 25 reviews

Hojeba Media weet de boodschap over te brengen met video. Specialisten in beeld, geluid, belichting en techniek.

Jerry Simons
jerry-simons-hojeba

Hojeba heeft laatst geholpen met een concert registratie voor Bökkers in de Grolsch Brouwerij en we zijn super tevreden met het de beelden die Tim heeft geschoten! Gaan zeker vaker gebruik maken van zijn services!

Chris Leemhuis

Hojeba Media heeft voor SOWECO/Extend een viertal branchevideo’s gemaakt om jongeren een beeld te geven van deze branches. Tim heeft perfect in beeld gebracht hoe deze sectoren eruit zien en kon zich uitstekend inleven in de doelgroepen waarmee wij werken. Ook zorgde zijn moderne stijl van film ervoor dat de videos de interesse wekten van de jongeren. We zijn enorm tevreden met de geleverde kwaliteit en kunnen hem van harte aanbevelen!

Martijn van den Broek
SOWECO / Extend

Top cameraman, met een goede vibe. Erg fijn om mee samen te werken en een ontzettend originele en creatieve geest.

Dewi Veldhuizen