Landbouw-Tuin PVC Kas Planten Metalen Frame Protector Dak Panelen Folie Hothouse Warme Ruimte Dekking

€12.55

-14 %

€14.76

Nieuw product

Op voorraad

Materiaal Andere
Type Single-Span Landbouw Kassen
Model Aantal Warme Kamer Cover
De daling van de scheepvaart Ondersteuning

Bullet Punten:

1、Hoge kwaliteit Materiaal: Gemaakt van hoge kwaliteit PVC, de kas is corrosiebestendig en duurzaam. 100% waterdicht en UV-bestendig functies maken uw planten absorberen meer zonlicht en bieden voldoende ruimte voor uw planten te groeien.Handig voor ventilatie en zonlicht; makkelijk te verplaatsen.

2、Opvouwbare Kas: Opvouwbare kas voor makkelijk op te bergen en geen plaats te bezetten.

3、Koud bescherming: Beschermt uw planten tegen koude wind en sneeuwstormen.De tuin conservatoren kunnen zorgen voor een meer comfortabele ruimte voor uw planten.Het beschermen van bloemen, planten, groenten en fruit uit wormen en vogels.Kan ook gebruikt worden als een stofkap ter bescherming van uw meubilair.

4、Geld Besparen: Het kan direct worden gebruikt met een stok of een ijzeren frame.Als uw kas is beschadigd, moet je gewoon kopen onze dekking en kunt u een nieuwe tuin, kas, dus bespaart u meer geld.

5、Eenvoudig in het Gebruik: Helpt bij het beschermen van planten tegen slechte weersomstandigheden, vorst, vogels en nog veel meer.Helpt u ook bij het groeien van planten eerder en het verlengen van het groeiseizoen.Houdt de plant voor een gezonde groei.Onze dekking kan worden gesneden vrij en je kunt knippen de maat die u wilt volgens uw eisen voldoen, wat handig is voor uw gebruik in de grootste mate.

Paklijst:

1*Kas

kas huis, agarod, green house outdoor frame, tuin green house cover, tuin groene huis, frame kas, kas, kas kas, serre, astergrow, jurk pvc