Nieuwe TV-Lampen en LED-verlichting Strips Voor Telefunken TF-LED48S39T2S HD TV Bars LE48D8-03(D) PN:30348008220 Kit LED Band Heersers

€21.74

-7 %

€23.63

Nieuw product

Op voorraad

LED Heersers Bandjes LE48D8-03(A)
Type Plug
LED Bars Code PN
LED verlichting Strip aantal LE48D8-03(D)
Merknaam KIVENKUN
Producten Status Voorraad
Van toepassing Televisie modellen TF-LED48S39T2S
Pakket No
Oorsprong CN(Oorsprong)
Model Aantal LE48D8-03(A) LE48D8-03(D) PN
Materiaal Aluminium circuit board, hoge kwaliteit LED-lamp kraal, HD lens
Goederen status Gloednieuw, in overeenstemming met de oorspronkelijke
Toepasselijk TV merk ans Grootte Voor Telefunken 48 inch
Scherm LED Matrix Matrix model LSC480HN10 LSC480HN08-8

Nieuwe TV-Lampen en LED-verlichting Strips Voor Telefunken TF-LED48S39T2S HD TV BarsLE48D8-03(D) PN: 30348008220 Kit LED Band Heersers

Dit achtergrondverlichting strip is in de fabriek op maat en in de interface van de vorm en de spanning zijn identiek aan het origineel.Wij bieden 90 dagen garantie.

Dubbelzijdige plakstrip op de rug voor een eenvoudigere installatie

Aantal op de lichte bar

Als u reeds hebben naast uw TV, raden wij u vergelijken met de nummers op de lichte bar met wat we hebben, en als ze in overeenstemming zijn, je zou kunnen kopen.Als inconsistent, kan je helpen door contact met ons op.Omdat de bar kunnen verschillende Strip aantal:

LE48D8-03(D) PN: 30348008220

LE48D8-03(A)

Toepasselijke TV-model

Als u nog niet uw TV nog, je zou het kunnen vergelijken van uw TV-model om het TV-model dat wij aanbieden.Als ze hetzelfde zijn, je zou kunnen kopen, als u niet kunt vinden uw TV-model, kan je helpen door contact met ons op.Maar wij adviseren u bij het vergelijken van de code van de achtergrondverlichting van de strip, het nauwkeuriger.

De volgende TV-modellen voor de achtergrondverlichting bar is van toepassing Voor Telefunken

TF-LED48S39T2S

Backlight strip productie-informatie

1.In overeenstemming met de oorspronkelijke, Merk Nieuw, het is niet nodig om het aan te passen, gemakkelijk te installeren

2.Lange levensduur, meestal duurt meer dan 100.000 uur

3.De helderheid is in overeenstemming met de originele helderheid tot 700 nits

4.Lengte Product:

480 mm( lengte) * 13 mm (breedte) * 1.0 mm (hoogte) , 8 LED Lampen

5.LED lamp voltage: 3V,

Verpakking en logistiek

Package: PVC Plastic pijp of kartonnen verpakking (het zal veiliger tijdens het transport)

Product bevat: 10 pice / Set (1 set voor 1 TV)

Logistieke gegevens kunnen worden bijgehouden

Koper installatie display

Dit is een weergave na het andere kopers hebben geïnstalleerd, alleen ter referentie.

Voorzorgsmaatregelen

1.Omdat het product zal worden opgewaardeerd, zou er kan een klein verschil zijn tussen de afbeelding en de goederen die u hebt ontvangen.Maar we beloven dat we de aansluiting en functie hetzelfde als onze beschrijving.

2.de prijs is voor de set, om te voorkomen dat het kleurverschil van het display na het vervangen van de (omdat de helderheid van de oude Backlight Lamp strip zal worden verminderd), raden wij u aan de aanschaf van een complete set.

3.We raden aan dat het verlagen van uw TV "helderheid" of "backlight" instelling met 20-25% voor de installatie om het risico te verminderen van herhaalde mislukking.

4.Aarzel dan niet ondertekenen van de goederen indien de verpakking beschadigd is.

5.Om te voorkomen dat uw verliezen, neem dan contact met ons op als u problemen ondervindt tijdens de installatie of andere problemen met de producten.

Service en vragen

Q1: Wat zijn de meest voorkomende symptomen van LED Achtergrondverlichting niet?

A1: de Symptomen kunnen omvatten maar zijn niet beperkt tot: Geluid maar geen beeld, Vage afbeelding op het scherm (kan worden gezien met een zaklamp) , Knipperend / pulserende scherm Knippert de standby-licht, Struikelen, Donkere / lichte vlekken op het scherm en/of Ringen op het scherm.Andere onderdelen binnen de tv kunnen veroorzaken gelijkaardige fouten, maar deze zijn de meest voorkomende we zien.

Het is aangeraden om uw TV goed gediagnosticeerd door een getrainde professional voor het bestellen van onderdelen.Voedingen kan ook leiden tot een no-achtergrondverlichting fout!

Q2: Hoe test ik mijn LED-Bars?

A2: D. C. spanning kan worden gebruikt voor het testen van de meeste LED-strips op de punten van de test.Als alternatief hebben we de voorraad van een speciaal ontworpen LED-tester, waarvoor geen elektronica ervaring te gebruiken

Q3: Wat moet ik doen als mijn product is het niet geschikt voor mijn monitor / TV?

A3: We kunnen het opnieuw verzenden van het juiste product naar u als het wordt veroorzaakt door onze fouten.Echter, moet u aandacht te besteden aan de vraag of uw model is hetzelfde als het model voor dit product.Wij raden u aan contact met ons op als u niet zeker weet of het product geschikt is voor uw monitor.Zolang het deel dat niet is uitgerust, wij accepteren retourzendingen.Verzendkosten worden op de kosten van de koper

Q4: biedt u korting?

A4:Ja, neem contact met ons op over de handel benifits

Q5: Wat moet ik doen als de goederen beschadigd raken tijdens de garantieperiode?

A5: In het geval van niet-menselijke schade, zouden wij sturen u nieuwe onderdelen voor gratis.Als het wordt veroorzaakt door menselijke redenen, wij zijn niet verantwoordelijk voor de garantie, maar bieden wij u een korting als u bereid bent om het opnieuw te kopen.

led panasonic tv, mediterrane tafelkleed, lg 42la615v, led lg tv, haier led, lg smart, polarline 20, smart tv, 5m led strip kit, led rgb strip