Glas Coating Spray Anti-Fog Spray Voorkomt het Beslaan van de Glazen of Plastic Venster Spiegels Brilglazen Hogard

€5.84

-28 %

€8.22

Nieuw product

Op voorraad

Oorsprong CN(Oorsprong)
Formulier Vloeistof
Aantal Pc ' s 1pc
Specificatie/Stuk Andere

Glas Coating Spray Anti-Fog Spray Voorkomt het Beslaan van de Glazen of Plastic Venster Spiegels Brilglazen Hogard Beschrijving:

Kenmerken:

1. Voor deze magische kleine oplossing fles die ervoor zorgt dat uw badkamer spiegels, brillen, windschermen, en eindeloze andere type ondergrond mist vrij en klaar om te gaan!

2. Breng een kleine hoeveelheid van het product aanbrengen op beide zijden van uw reinig de lens of de ondergrond.Met behulp van uw vingers, gelijkmatig in een cirkelvormige beweging op het gehele oppervlak, en laat het zitten voor ongeveer 1 minuut.Veeg met een droge, zachte doek om strepen.Volledig laten drogen alvorens te gebruiken.

3.Deze unieke formule levert u de duidelijkheid die u zoekt.Recept, de Overgang of de Gepolariseerde lenzen?We hebben u gedekt voor alle Niet-AR-Coated lenzen.

4.Wij vinden dat veel defogging sprays werken op een soort oppervlak optimaal, terwijl slecht te presteren op de rest.Daarom hebben we hard gewerkt aan het ontwerp van een formule die effectief het voorkomen van condensatie op Gepolariseerd, UV, Iridium, Foto-chromatisch, Polycarbonaat Lexan, en vele andere materialen.

5.Gemaakt met een zeer specifieke formule die tops alle anderen.Wij geven u defogging macht die niet alleen duurt maar geeft een streeploze afwerking en is zeer betaalbaar ook!

Specificatie:

Netto Gewicht: 60 ml

HOE TE GEBRUIKEN:

Breng een kleine hoeveelheid van het product aanbrengen op beide zijden van uw reinig de lens of de ondergrond.Met behulp van uw vingers, gelijkmatig in een cirkelvormige beweging over het gehele oppervlak.

Zorg ervoor dat de vloeistof op de lens, en laat het zitten voor een minuut.

Na ongeveer 60 seconden, veeg met een droge, zachte doek om strepen.

Laat het oppervlak volledig drogen alvorens te gebruiken.De Anti Mist spray moet worden ingeschakeld als dat nodig is; hoe vaker toegepast, hoe effectiever het zal zijn!

Merk:

1.Door de verschillende monitoren en licht effect, de werkelijke kleur kan iets afwijken van de foto van kleur.

Pakket Is Inclusief:

1 x Glas Coating Spray

5ml glas spray, anti fingerprint vloeistof, anti fog voorruit, vacuüm glas vloeistof, foto spiegels, spray flacon, essilor glazen lenzen, mist hoed, atom spray, schonere scherm