Prachtige Oude Tibet Tibetaans Verguld zilver koper Arm Tara Boeddha 5.6" Tibetaans Zilver Brons decoratie

€33.23

-18 %

€40.53

Nieuw product

Op voorraad

De Regionale Functie Europa
Thema TV & Film Karakter
Materiaal Koper

Beschrijving: grootte: 100 x53x142mm Lxbxh Gewicht: 360 g let op: Tibet Zilver is niet zuiver zilver, is het een metalen gemengd met zilver en koper Een

Materiaal: verzilverd koper

Conditie: Goede staat Leeftijd: Post-1940 Regio Van Herkomst: Originele Proces: het Echte handgemaakte

Heten u welkom om Te Kopen

Dank u !!Goed geluk ! !

zegene u veel geluk en een goede iedere dag!

Ik ben blij met de invoering van deze , Van de foto ' s, je kon zien dat het is heel mooi, hoge verzameling of als cadeau voor je vriend!Als je wilt ,bezoek mijn winkel te vinden meer oosterse schatten, zegen jullie veel geluk en een goede iedere dag!

als je echt graag collectie Chinees antiek, gelieve niet te missen: de beste kans, maakte van de hoge kwaliteit brons.u kunt het beeld zien , het monster worden gemaakt door het handwerk is, is de afwerking zeer verfijning.In het oude China, iedere familie moet dit soort van dieren ,omdat het kan lustrate kwaad , het is een goed hulpmiddel zijn bezweren.dus ,niet te missen zo geweldig item ,zal Het ook brengen geluk, gezondheid, rijkdom, wijsheid, succes, lang leven en zaligheid voor u!Bid met vertrouwen ,succes!

TIBETAANSE SIERADEN

Deze artikelen zijn allemaal handwerk, met de hand gemaakt door lokale Tibetaanse of Nepal vakman met behulp van Tibet Zilver en met natuurlijke stenen, zoals Turkoois, Koraal, Agaat, kristal enz. ze symboliseren de oude cultuur van Tibet.Tibet is een van de meest briljante en heilig heilige land in China.Er is een oude legende is het meest bekend in Tibet, als mensen dragen zo ' verfijnen en prachtige met de hand gemaakte sieraden, zoals sieraden kunt krijgen goede geesten uit de natuur.Dan zullen ze brengen mensen een gelukkig leven en geluk.Tibet ,een Zuiver Land, de meest magische mooie plek, niet ver van ons.het is niet belangrijk als je er geweest zijn, maar het knelpunt is als u uw eigen zuivere land in uw hart, en het Tibet op je geest !

Mijn project in China is Tibet zilver en jade Turkije.Ik weet niet in uw land Tibet*Tibet zilver en Tibet Turkije jade titel en positie.Waarde voor je geld!

Beleid:

Wij leveren Alles altijd geleverd met een tevredenheidsgarantie: Als u eventuele problemen met de kwaliteit of is het niet helemaal tevreden zijn met iets, ontvangt u de items.Stuur dan een E-mail ons snel.Wij lossen het voor u in de 48 uur(Terugbetaling of een uitwisseling item),als teruggaaf,moet u het dan terug binnen de 14 dagen vanaf de veiling afgelopen, ik zal gelukkig terugbetaling van de koopprijs.Dank u !!Goed geluk ! !

armband varken, boeddha statu, roer viking, geval tara, boeddha decor, tara figuur, tara devi standbeeld, groene tara, het tibetaanse boeddhisme boeddha beeld, groene tara standbeeld