Gemakkelijk Fan Bruine Wimpers Verlenging 0.05 Caramel Kleur Gemengd Lengte Van De Wimpers Snelle Valse Wimpers Lange Zachte Natuurlijke

€6.75

-10 %

€7.58

Nieuw product

Op voorraad

Valse Wimpers Materiaal Synthetisch Haar
Valse Wimpers Stijl Dikke
Oorsprong CN(Oorsprong)
Productie proces Met De Hand Gemaakt
Valse Wimpers Soort Wimpers Verlenging
Merknaam NoEnName_Null
Valse Eyelashe Lengte 0.5-1cm
Valse Eyelashe Type Individuele Wimpers
Aantal Stuks Een Eenheid
Valse Wimpers Band Doorzichtig Plastic
Item Type Valse Wimpers

----------------------------------Tips voor het gebruik van valse wimpers-------------------------------

De nodige kleine props voor de wimpers:

O clip: dat is, een extra apparaat.Er zijn veel verschillende soorten hulpmiddelen.Enkele stelletje valse wimpers zijn onmisbaar.Met de hulp van de clip, valse wimpers geplakt kan worden zo eenvoudig en snel.

O kleine schaar: de hele rij van valse wimpers net gekocht moet worden geknipt in de lengte in overeenstemming met de oog vorm.De prachtige kleine schaar kan precies worden gesnoeid, dat is super handig.

O wimper lijm: kies er één met een matige viscositeit.Nu is er een soort van zwarte wimper lijm.Na het plakken, maakt u zich geen zorgen te maken over de witte resten achter op het ooglid.Het is heel natuurlijk.

Verschillende vormen van gebruik van valse wimpers:

O snijd het in tweeën te steken naar de achterkant van het oog.Het is geschikt voor meisjes met kleine en ronde ogen.Het kan verlengen de ogen.

O snijd het in een kleine groep.Één voor één neem een pincet en plak het op de wortel van de wimper.Het is natuurlijk en mooi.

O als Xiao Yaxuan, ze niet haasten zonder wimpers.U zult merken dat haar ogen zijn dik en mooi, en er zijn verschillende lagen van hen.Li Wen enzovoort.Er zijn ook podia en optredens (2-3 paren kan worden geplakt op dezelfde tijd).Haar ogen zijn groot en dik.

De methode van verwijderen van de wimpers:

O til de onderste lijn van de wimpers met een vingernagel, en dan langzaam til het met de vingertop.

O trek de valse wimpers vanaf de hoek van de innerlijke oog met de punt van de duim en de wijsvinger voorzichtig en zorgvuldig.Gebruikt valse wimpers, om grondig te verwijderen van de boven -, lijm netjes in de doos.Op deze manier is de curve van valse wimpers kan worden gehouden ongewijzigd voor meervoudig gebruik.Ook, wees voorzichtig niet te houden oogschaduw en wimper op valse wimpers of vlekken of beschadigingen van valse wimpers.

nep gekleurde wimpers, wimper hbzgtlad, mini bruine wimpers, candi, wimper revitalash, eenvoudig leuke wimper extensions, premade volume fans groot, uitbreiding van de wimper-kit, lash serum, hand-fan-man