20pcs/pack Tandheelkundige handpiece cartridge Oren onderdelen tandheelkundige turbine o-ring voor NSK of kavohigh snelheid van het handstuk

€2.95

-29 %

€4.21

Nieuw product

Op voorraad

Pakket Kartonnen Doos
Certificering CE
Gebruik Professionele Tandheelkundige
voorwaarde Nieuw
Toepassing Tandheelkundige Areal
Stof Rubber
NET WT 30g
Item Type Tanden Bleken
Grootte Moderate
Model Aantal LA-008

Paklijst: het 20pcs

Gedetailleerde Afbeeldingen

Certificaten

Betaling

T/T de overdracht /western union / pa ypal acc epted.

Voorwaarden van verkoop

Internationale Koper - Let op de invoerrechten van, de belastingen en de lasten zijn niet inbegrepen in de puntprijs of de verschepende lasten.Deze lasten zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

Gelieve te controleren met het douanekantoor van je land om te bepalen wat deze extra kosten voorafgaand aan het bieden/buyi ng.

Feedback

Bieden wij u 100% tevreden bent met uw aankoop!

We hebben gepost positieve feedback voor je en hoop dat je het zal hetzelfde doen voor ons.

Als u niet tevreden bent om welke reden dan ook, geef me een kans, en ik zal geen al te grote inspanningen om op te lossen.

Over ons COKALAA Dental is een professionele onderneming die gespecialiseerd is in onderzoek en ontwikkeling, productie en marketing van tandheelkundige apparatuur.

Onze belangrijkste producten omvat een Hoge en een Lage snelheid van het handstuk, LED Curing Light, Scaler, Tandheelkundige unit, Artsen' Stoel, Olie-vrije compressor van de lucht, Gutta-cutter, Endodontische behandeling, Intra-orale camera, Micro-motoren, Tandheelkundige lampen, Sterilisator en tandtechnische accessoires etc.

De "superieure kwaliteit, redelijke prijs en voldoende service" is ons principe.We zijn oprecht verheugen ons op het samenwerken met bedrijven uit de hele wereld voor wederzijds voordeel van samenwerking van een bedrijf met een schitterende toekomst!

nsk cartridge m4, tandheelkundige handpiece nsk, tandheelkundige handpiec, nsk max cartridge, tandheelkundige nsk, nsk 5 cartridge, nsk, handpiece nsk, dam rubber, nsk mach qd cartridge