2 in 1 Auto remblok de Dikte van de Manometer en de Profieldiepte van de Opsporing Pen Gereedschap Meten Auto Profieldiepte Detectie Pen

€3.96

-70 %

€13.20

Nieuw product

Op voorraad

Oorsprong CN(Oorsprong)

2 in 1 Auto remblok de Dikte van de Manometer en de Profieldiepte van de Opsporing Pen,Auto Brake Pad diktemeter Meet Gereedschap,Auto Profieldiepte Detectie Pen

✔ GOED MATERIAAL, Gemaakt van hoge kwaliteit metaal materiaal dat is duurzaam.Ingenieuze tijdbesparende tool en essentieel voor elke garage.

✔ 2-in-1 FUNCTIE-- De test pen kan worden gebruikt voor het detecteren van de dikte van de remblokken en de diepte van het bandenprofiel.De hoge precisie en makkelijk om te lezen, meer intuïtief en handig.

✔ PRAKTISCH HULPMIDDEL-- Maatregelen van de remblokken en banden loopvlak zonder het verwijderen van het wiel, geen schade aan uw auto.Kan bijdragen aan het voorkomen van mogelijke gevaar, zorgen ervoor dat uw rijveiligheid.

✔ UNIEKE ONTWERP-- De multi-functionele meten van de pen met het slanke ontwerp zorgt ervoor dat de tool te vinden op de achterzijde van de pad back-plaat, waardoor de sonde voor het meten van de afstand tussen de onderkant van de rug plaat en de remschijf.

✔ OVER PRODUCTEN EN DIENSTEN-- Als u niet tevreden bent, voor welke reden dan ook, uw bestelling terugsturen binnen de 30-Dagen voor een volledige terugbetaling, zullen wij altijd een stapje verder gaan om te zorgen dat u tevreden bent met uw ervaring van de klant.

Kenmerken:

1.Gemaakt van hoge kwaliteit metaal materialen.

2. 2 in 1 auto remblok de dikte van de manometer en de profieldiepte van de detectie van de pen.

3.Gebruikt voor het controleren van de dikte van de remvoeringen en de diepte van de band draad zonder het verwijderen van het wiel weg.

4.Ingenieuze tijdbesparende tool en essentieel voor elke garage.

5.Met de houder ontwerp kan worden opgehangen aan uw rits voor gemakkelijk dragen.

diepte-meter band, auto gadget, lange punt, auto verf diktemaat, remblok meten, dikke meter voor de auto, auto goed, Remblok Tester, rem meter, de poolse band