10 stuks van 23mm / 28mm / 32mm Zink Legering Cam-Lock kan voor lade of op de arcade kast

€6.92

Nieuw product

Op voorraad

Levertijd binnen 7 dagen
Model Aantal 6086
Type Coin Pusher
plaats van oorsprong China
kleur Als foto
Merknaam NoEnName_Null
Naam 22/31mm CAM-LOCK
Leeftijd >6 Jaar

1pcs lock & 2 pc ' s toets 22mm / 31mm CAM-LOCK voor een arcade pinball games machines stol machine kast lade deur

Geeft Termijn

In het geval u een defect artikel ontvangen, de klant heeft maximaal 7 dagen vanaf de datum van ontvangst op het verzoek om terugbetaling of ruilen voor een nieuwe.

In het geval dat u hebt ontvangen van een verkeerde item Items moeten worden teruggestuurd in de originele en ongebruikte staat verkeren & moet ook worden in de originele doos en verpakking.

We staan geen restituties of uitwisselingen door verandering van gedachten.Lees alle beschrijving bedoeld als een handleiding voordat u een bod.Tijdens elke stap heeft genomen om ervoor te zorgen dat we het schip uit de juiste post, zal er gelegenheid wanneer u items ontvangen die afwijken van de beschrijving.In een dergelijk geval, wij vragen dat u onmiddellijk contact met ons op, zodat we de situatie te verhelpen.Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en wij waarderen uw bedrijf.

Over Ons

Aarzel niet om contact met ons op elk gewenst moment voor en na uw aankoop, wij zijn geëngageerd aan uw 100% tevredenheid van de klant.Wij weer onze inzet voor de uitstekende service, 100% volledige geld terug en een tevredenheid van de klant garantie.

Bid Met Vertrouwen

chinese goud, arcade cocktail machine, arcade-machine, kasten, deur, arcad, arcade meubels, stick-besturing van de arcade, arcade deur, lego arcade machine, arcad kit