DPS5005 Digitale Controle Verstelbare Programmeerbare DC-Color Scherm Regelbare Voeding Met USB-Versie Bluetooth-Communicatie

€24.09

-22 %

€31.28

Nieuw product

Op voorraad

AC-Spanning Digitale Controle DC spanning regelaar power supply module
Het Meten Van Weerstand Bereik Constante Spanning Constant Current Power Supply Module
Type Beeldscherm Digitaal Display
Afmetingen 7.9x4.2x2.5cm
DC-Stroom Step-down Power Supply Module
Model Aantal dps5005
DIY Levert ELEKTRISCHE
Merknaam Gaqqee
Het Meten Van De Capaciteit Bereik 0-32V 0-50V DC spanning regelaar
Werkwijze LCD Kleuren tv met digitale stap omlaag power module
DC-Spanning dps5005 50v 5a
Werkende Temperatuur 0 - 50 ℃
Meten Van De Zelfinductie Assortiment Step-down Power Supply Module
AC-Stroom Step-down Power Supply Module

Aandacht voor het kopen van:

1. Voor Android-Phone-APP : sommige merk telefoon android systeem behoort toe aan op maat gebouwd systeem, onze APP zal niet compatibiliteit, zoals xiao mi, Nokia en andere merken, dus download en test voor het kopen, Voorzichtig te kopen .

2. Er zijn 3 versie , Geen communicatie versie, communicatie + USB versie, communicatie + USB+ BT (bluetooth).u kunt alleen de Bluetooth-verbinding of USB-verbinding, omdat de Bluetooth-kaart en USB communicatie raad van bestuur kan alleen worden gebruikt, alleen

3. Voor geen communicatie versie, er is geen commnunication programma en de hardware te ondersteunen, niet om alle communicatie-functie kan niet worden bijgewerkt.

4. Voor het kopen van dit product, kunt u het downloaden van de bovenste computer software en testen, als het past bij uw computer , kunt u kopen

5, Uitgang gebruikt moet worden geïsoleerd, niet in serie of parallel, anders zal het verbrand worden.

6 als u verbinding inductieve belasting (zoals de motor, de maximum stroom is 1/3 van het bereik.niet er overheen.

7. alvorens te gebruiken, sluit u alle draad goed eerste, schakel dan de voeding, niet aan de voeding eerst, dan de draad aansluiten.Anders zal de zekering en MOS beschadigd.

8 wanneer u het product in de eerste tijd, gebruik dan alsjeblieft niet met uw handen aan te raken de onderdelen, omdat de menselijke statische elektriciteit kan schade aan sommige chips.

9.U moet ervoor zorgen dat de input spanning is 1,1 keer hoger dan de uitgangsspanning.Onder grote huidige omstandigheden, aandacht te besteden aan warmte eliminatie.

10. als u gebruikmaakt van de AC-DC converter spoel of transformator, voeg gelijkrichter (gelijkrichter) en het filter (meer dan 4700uf filter condensator).Als input stroomvoorziening instabiel is, voeg LC, L is meer dan 47uH, C is meer dan 2200 uf.

Functie:

De constante spanning en constante huidige programmeerbare control power supply module zet de collectie van analoge integratie en digitale controle functies in één.Deze module is voorzien van power-down-functie opgeslagen en kunnen 10 groepen vooraf ingestelde waarde.En het heeft ook de functie van de winning snel twee groepen opgeslagen waarde.In vergelijking met de traditionele analoge voeding, is het handiger om snel uitpakken van de spanning of stroom nodig.LCD-scherm van de module heeft de functie van digitale voltmeter en ampèremeter.U kunt de vooraf ingestelde spanning, voltage van de input, output voltage, de ingestelde stroom, vermogen stroom, vermogen, etc.op de uitgang staat eraan te herinneren gebied, je kunt zien dat de uitgang opent of niet, de staat van constante spanning en constante huidige output normaal is of niet, de sleutel vergrendeld is of niet, en de gegevens van de huidige groepen dat wordt gebruikt.Op de instelling van de data-interface, kunt u overspanning waarde, overstroom-waarde, over-power waarde, gegevens en LCD-helderheid.Deze module heeft vele voordelen, kleine, geavanceerde functie, goede visuele effect, hoog bedieningsgemak, hoge precisie, worden gebruikt, onafhankelijk van elkaar, te worden aangebracht in het apparaat en zijn op grote schaal toegepast.

Specificaties:

Bescherming functie: Input beveiliging tegen omgekeerde polariteit / kortsluiting bescherming, enz.

Nauwkeurigheid: 0.5 % + 1

Beschrijving:

1. Het voltage van de Input: 6 - 55 V

2. Uitgangsstroom: 0 - 5.000 Een

3. Uitgangsspanning: 0 - 50.00 V

Grootte: 7.9x4.3x2.5cm/3.11x1.69x0.98inch

Hoeveelheid: 1 Pc

Opmerking: als Gevolg van het verschil tussen de verschillende beeldschermen, wordt de afbeelding mogelijk niet overeen met de werkelijke kleur van het item.Dank u!

Vergelijk de details maten met die van jou, laat 1-4CM verschilt als gevolg van handmatige metingen, bedankt!

Het Pakket Omvat:

Controleer als u koos!

geval dq 5020, dc voeding verstelbare qje, draagbare digitale voeding, dps3005, programmeerbare voeding uitgang, dps5005 voeding, dps5015 voeding, dps5020, dps5020 voeding, dps5005