3cup/6cup Aluminium 8-Hoek Moka Pot Espresso, Fornuis Koffiezetapparaat Moka Espresso-Cup Continentaal Moka Pot Percolator

€3.56

-25 %

€4.81

Nieuw product

Op voorraad

Oorsprong CN(Oorsprong)
Materiaal Roestvrij Staal
Capaciteit 1,0 L

3cup/6cup Aluminium 8-Hoek Moka Pot Espresso, Fornuis Koffiezetapparaat Moka Espresso-Cup Continentaal Moka Pot Percolator

Kenmerken:

Dit Moka Pot is de makkelijkste en snelste manier om een lekkere, sterke koffie.Vul de bodem kamer met water, voeg gemalen koffie in het midden mand en zette dat op het fornuis aan de kook.

Deze koffiemachine is gemaakt van hoogwaardig gepolijst aluminium, dus naast een string, is ook licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren.

Aluminium voor een goede verdeling van de warmte.Niet roest, smelten, lekken of breken uit elkaar.Het zal altijd zo goed als nieuw

De Koffie is zo klein dat kan worden opgeslagen of zelfs uitgevoerd in de buurt!Neem op het werk en koffie te drinken wanneer u dat wilt.

Beschrijving:

Dit Moka pot heeft een stay-cool handvat en deksel knop die beschermt wakker vingers.Onze afsluiter regelt de inwendige temperatuur van de pot tegen de intense druk die ontstaat tijdens het brouwproces.

Gebruik van deze uitstekende keuken accessoires, alles wat u nodig hebt is water, gemalen koffie, kopjes en een kookplaat.In 5 minuten, zult u het genot van een heerlijke warme espresso.Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.

Hoe te gebruiken:

Vullen met water, het onderste deel voorkomen dat het water boven de veiligheidsklep.

Plaats de gemalen koffie in de trechter met lichte druk.Gebruik geen mout of koffie met andere stoffen die kunnen obturate het filter openingen.

Het reinigen van de schroef cirkel, de rubberen ring en de trechter zijden.Alle links koffie deeltje kan ontnemen hermetisch sluiten en produceren stuurpen montage.

Houden van het koffiezetapparaat in rechtopstaande positie bij het indraaien van de twee lichamen.Dit zal voorkomen dat koffie bevochtigen.

Take off koffiezetapparaat van het vuur zodra u kunt controleren dat het koffie-infuus is helemaal verdwenen naar het bovenste deel.

Het bovenlichaam en de buis die de koffie-infuus omhoog gaat moet periodiek worden gereinigd.Voor dit doel verwijder de rubberen ring en de filter.Gebruik nooit zeep of afwasmiddel.

Specificatie:

Materiaal: aluminium

Kleur: zilverkleurig

Type: 3 cup, cup 6

Grootte: 8*15,5 cm, 9.2* 19.5 cm

Pakket inbegrepen:

1 x Aluminium Moka Pot

Opmerking:

Item kleur weergegeven op de foto ' s kan tonen iets anders op uw computer monitor sinds monitoren zijn niet gekalibreerd hetzelfde.

Gelieve een lichte afwijking door handmatige meting.Dank u!

koffie kettl, elektrische waterkoker mini draagbare, kamp koffie, cubaanse koffie maker kookplaat, theevoorzieningen moka, melk pan, pot kruiden, continental banden, koffie machin, fujian