Amomax Verstelbare Tactische Holster voor het WTI-Hi-Capa Serie van 2011 Blaster/ Tokyo Marui / WE / KWA / KJW - rechtshandig Tan

€14.60

-37 %

€23.54

Nieuw product

Op voorraad

Model Aantal 2728594
Materiaal PP

Amomax Verstelbare Tactische Holster voor het WTI-Hi-Capa Serie van 2011 Blaster/ Tokyo Marui / WE / KWA / KJW - rechtshandig Tan

Kenmerken:

.De holster lichaam en de draagkracht van het platform zijn aangesloten op de tandwielen en de holster lichaam is 360 graden draaien, zodat het dragen van de positie kan worden aangepast.

.Compatibel met 4 verschillende dragen platforms - paddle (standaard), riemclip, MOLLE en been platform.

.De peddel en een riem bevestigd aan de riem met holster.

.Airsoft spelers gebruiken ze tijdens normale opname training of wedstrijden, zoals air blaster pistool schieten, 3 blaster schieten, 4 blaster schieten, en 5 blaster schieten.

.Bij het uitvoeren van een air blaster incident, de shooter moet MOLLE om een airsoft tactical vest, of een sling platform dat draagt een air blaster op de dij.

.Stappen voor het aanpassen van de boekwaarde stand: 1. Draai de enige schroef aan de achterzijde; 2. Draai het belangrijkste orgaan van de houder aanpassen van de boekwaarde positie; 3. Draai de schroef en het voltooien van de afstelling.

.Beschikbaar Bereik: dagelijks dragen, tactische schieten, airsoft, enz.(Standaard alleen met een taille plaat, geen andere accessoires)

Specificaties:

.Kleur: Bruin

.Materiaal: PP

.Hand Optie: rechtshandig

.Afmetingen van het Product: 13.73 x 8.17 x 4.37 cm

.Product Gewicht: 125g

.Pakket Afmetingen: 14,5 x 9 x 5 cm

.Pakket Gewicht: 140g

.Verpakking: Doos

Inhoud Pakket:

.1 x Holster

rail voor 1911, amomax holster, p1 dia, capo jkmax rc, gesluierde tactische holster, Pistool Holster, holster, smith wesson, kublai p1, pistool holster