Gratis Verzending 1/2" Elektrische Magneetklep in de water-kraan N/C 2-weg Lucht-Olie-gas-2w160-15 12V 24V 220V

€15.37

Nieuw product

Op voorraad

Kracht Solenoïde
Power Source AC
Model Aantal 2W160-15
De temperatuur van de Media De Normale Temperatuur
Druk Lage Druk
Materiaal Kunststof
Standaard of Niet-standaard STANDAARD
Structuur membraan
Media Water
De Haven Grootte g1/2"

Gratis Verzending 1/2" Elektrische Magneetklep in de water-kraan N/C 2-weg Lucht-Olie-gas-2w160-15 12V 24V 220V Alvorens te kopen lees dan de volgende inhoud 1,Houd er rekening mee dat wij verkopen rechtstreeks vanaf de fabriek producten.Al onze producten zijn 100% nieuw in de fabrieks verpakking. 2 Als u vragen hebt,maar ik ben niet online .Stuur een mail naar mij !

Functie:

Werken: normaal gesloten

pressuer:0-0.8 mpa

spanning:220v 12v 24v

grootte:1/2"

Temp:0~80°

We kiezen de beste manier om elk land .

Het item zal worden geregeld voor de zending na ontvangst van uw volledige betaling voor het product dat u besteld.Item zal worden verzonden binnen 1-7 werkdagen

Opmerking: de Koper is verantwoordelijk voor alle belastingen, invoerrechten en andere heffingen gegenereerd in het land van de koper!Het item dat de koper besteld worden verzonden naar het opgegeven adres door de koper bij de bestelling.Controleert u alstublieft uw adres info om ervoor te zorgen dat dit correct is.

Wij accepteren Escrow hier

Alle belangrijke credit cards worden geaccepteerd door middel van secure payment processor ESCROW

Uw tevredenheid en de positieve feedback van onze beste rendement voor het leveren van onze producten en diensten.Als u niet tevreden bent met onze producten en service, laat ons uw positief terugkoppelt.Uw feedback wordt zeer gewaardeerd en zal ons helpen om u beter te dienen.

Als u niet tevreden bent met onze producten en diensten, neem dan contact met ons op voordat u negatieve feedback.Zodra er een probleem is gemeld, alle van onze medewerkers zal proberen om je te helpen van het probleem is opgetreden.Dank u voor uw begrip.

24v solenoid valve water, magneetventiel 24v stofzuiger, 24v ventiel, controle magneetventiel, hydraulische druk valve, mitsubishi solenoïde, hp-motherboard, da0u92mb6d0 laptop moederbord, Solenoïde, magneetventiel 24v regen