Privacy raamfolie Static Cling Mat Ondoorzichtig Glas Film Geen Lijm Raam Sticker UV Bescherming Wit Streep voor Office voor thuisgebruik

€4.38

Nieuw product

Op voorraad

Materiaal Vinyl
Lengte 100/200/300/500 cm
Van toepassing op voor Thuis Kantoor en Badkamer
Type Glas Films
Oorsprong CN(Oorsprong)
Merknaam WXSHSH
Model Aantal Witte Streep matte raamfolie
Functie Warmte-Isolatie
Het Werk Principe Elektrostatische adsorptie Verwijderbare
Stijl Venster Tint Glas Stickers
Oppervlakte Behandeling 3D Tarwe Rolluiken, mat en Geen Lijm lijm Niet
Breedte 30/45/60/90 cm

Kleur uw huis met WXSHSH 3D Statische Vast Venster Film – prachtige mozaïek patronen sieren uw plaats, statisch vasthouden aan de oppervlakte zonder lijm voor extra veiligheid en gemak, eenvoudig peel-en-stick installatie, eenvoudig te verwijderen en opnieuw toe te passen voor meerdere keren.

Belangrijkste Kenmerken:

1.Mooie Patronen: Upgrade uw home decor met Wit gestreepte luiken patronen 2.Gebruiksvriendelijk: Probleemloze peel-stick toepassing in een briesje, gemakkelijk te verwijderen en laat geen schade of residu 3.Lijm Gratis: gebruik Gewoon sopje te installeren, geen giftige lijm nodig 4.Herbruikbare: Premium PVC-materiaal biedt extra duurzaamheid, kan opnieuw worden gepositioneerd en hergebruikt herhaaldelijk 5.UV-Bescherming: afscheid nemen van 84% UVA-straling en 99% UVB-straling die kan pijn uw huid 6.Semi-Privé-Venster Film: Combineer decoratie en bescherming van de privacy samen

Hoe trek het Duidelijk maken van Back-Film:

Stap 1 - Neem natte één venster film hoek en gebruik uw vingers om, draai het een tijdje los te maken van de band tussen de folie en het duidelijk maken van back-film; Stap 2 - voeg een sticky tape aan de zijkant van het duidelijk maken van back-film corner (we hebben ook een kleine sticky tape op de rol van raam folie voor uw gemak), en druk er vervolgens voor effectieve bijlage; Stap 3 - En dan bent u in staat om te scheiden van het duidelijk maken van back-film van het venster film gemakkelijk.

Gemakkelijk Verwijderd&Volledig Herbruikbaar

Deze statische vershoud folie kan gemakkelijk worden verwijderd zonder lijmresten links, en u kunt opnieuw positie en opnieuw toe te passen voor het vermenigvuldigen keer op basis van uw behoefte.

Geniet Van Meer Verzacht Natuurlijk Licht

Dit venster privacy film zal effectief diffuus direct zonlicht om te voorkomen dat hinderlijke glans en tegelijkertijd het geeft je ook verzacht comfortabele zon op uw persoonlijke ruimte.

Onregelmatige Patronen voor een Unieke Decoratie

U kunt deze vensterglas film naar huis, slaapkamer, kantoor, woonkamer, keuken en ga zo maar door en het zal een unieke decoratie en een speciaal visueel effect.

Installatie-Instructies:

1. Meet de oppervlakte en het snijden van de film.Laat een extra inch marge elke kant voor een eenvoudige aanpassing. 2. Reinig het oppervlak grondig en zorg ervoor dat het oppervlak schoon genoeg zonder stof. 3. Trek het transparante back-film aan een korte kant. (Zeer Belangrijk!!!) 4. Spuit heel veel water of zeep, zowel op de GLADDE kant van het venster film en het venster, dan installeert u de raamfolie op het raam. 5. Gebruik het zachte doek of wisser voor het reinigen van de film heen en weer om ervoor te zorgen dat de bubbels en water zijn geheel verwijderd. 6. Snijd de marges en gebruik een doek om het afvlakken van de film.Hier gaat u!

raamfolie privacy wonen, doorschijnend privacy raamfolie, sticky venster privacy film, raam isolatie film, privacy venster film office, arthome venster privacy film, vlinder venster privacy film, diy privacy raamfolie, venster privacy film green, raamfolie privacy dier